نوع خبر

رقابت بیش از ۸هزار داوطلب دکتری تخصصی برای ورود به دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی

رقابت  بیش از ۸ هزار داوطلب دکتری تخصصی برای ورود به دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی

به نقل از اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی اراک ،دکتر علیرضا نظام آبادی دبیر هیات امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی با توجه به آغاز مصاحبه دانشجویان مقطع دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی  استان مرکزی از ۲۷ تیر گفت:«مصاحبه داوطلبان مجاز در این دانشگاه از روزسه شنبه ۲۷ تیر آغاز می‌شود و تا ۳۱ تیر ادامه دارد.»

دکتر علیرضا نظام آبادی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا اظهار کرد: «مصاحبه دانشجویان مقطع دکتری تخصصی تاکنون در تهران انجام می‌شد و از بین دانشجویان، افراد اصلح را برای مقطع دکتری انتخاب می شدند و دانشگاه آزاد اسلامی نیز با تدبیر و حسن اعتماد مجموعه مدیریتی جدید در دانشگاه، این اعتبار بزرگ را به استان‌ها داده است که باید این فرصت را مغتنم شمرده و بر اعتبار دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی  بیافزاییم.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی ادامه داد: «استان مرکزی به لحاظ جمعیت مصاحبه شوندگان پس از استان‌های تهران ، اصفهان ،مازندران واستان آذربایجان شرقی با بیش از8هزار داوطلب در جایگاه پنجم دانشگاه آزاد اسلامی در کشور قرار دارد.»

وی با تاکید بر اینکه اعتبار و ارزش و نمره مصاحبه هر داوطلب برای انتخاب رشته محل‌های همان استان منظور می‌شود، گفت: «اگر داوطلبی قصد دارد استان‌های دیگر را نیز انتخاب کند باید در جلسه مصاحبه در آن استان براساس زمان‌بندی حضور یابد زیرا نتیجه مصاحبه در یک استان به منزله نتیجه و اعتبار مصاحبه برای کل کشور نیست.»

رئیس واحد اراک  با بیان اینکه انتخاب اعضای تیم مصاحبه کننده از اعضای هیأت علمی با درجه علمی استاد، دانشیار و استادیار می باشند،گفت:« اعضای تیم‌های مصاحبه کننده حضور منظم و به موقع خواهند داشت.»

۷ واحد دانشگاه آزاد اسلامی مرکزی  مجری مقطع دکتری تخصصی است

نظام آبادی با بیان اینکه در استان مرکزی ۷ واحد مجری مقطع دکتری تخصصی است، گفت: «واحدهای اراک، ساوه، خمین، نراق، محلات،آشتیان و واحدتفرش،  واحدهای مجری مقطع دکتری تخصصی  در استان مرکزی هستند.»

وی گفت:« همه مصاحبه‌ها در مرکز استان برگزار می‌شود و حدود ۲۱۳ نفر از اعضای هیأت علمی از واحدهای استان در ایام مصاحبه همکاری دارند که همه امکانات رفاهی برای حضور این همکاران در نظر گرفته شده و مصاحبه به‌صورت همزمان در پنج دانشکده فنی و مهندسی، علوم انسانی ،مدیریت،علوم پایه  ودانشکده کشاورزی واحد اراک و در قالب گروه‌های تخصصی برگزار می‌شود.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی با تاکید بر انتخاب افراد تیم مصاحبه بر اساس تخصص و تجربه برای گرایش‌های مختلف در رشته‌های متجانس گفت: «مسئولیت بزرگ جنبش علمی بر عهده استادان در دانشگاه نهاده شده است و استادان در این حرکت بزرگ که چرخ علمی کشور را به حرکت در می‌آورد نقش مهمی دارند که باید همه افراد بر اساس ضوابط و بدور از هرگونه اعمال سلیقه و روابط با دقت بیشتر به وظایف خود پایبند باشند.»

فعالیت قریب به ۹۰۰ عضو هیات علمی در دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی

وی ادامه داد: « قریب به ۹۰۰  عضو هیأت علمی در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی در حال فعالیت هستند که بیشتر آنان مرتبه علمی استادیاری و بالاتر دارند.»

دبیر هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی با تاکید بر اینکه مدیران گروه‌های آموزشی از ظرفیت های علمی کلیه واحدهای استان بهره گرفته و اساتید حاضر در جلسه مصاحبه  لزوما از  واحدهای مجری دکتری تخصصی نیستند بلکه سعی بر استفاده از اعضای هیات علمی  مجرب و متخصص و صاحب نظر در فرایند انجام مصاحبه گردیده است .

وی درباره نحوه مصاحبه و ارزیابی داوطلبان با آزمون و بدون آزمون بر اساس فرم‌های مشخص اظهار: «تیم مصاحبه باید دقت فراوانی در بررسی و ارزیابی داوطلبان براساس فعالیت‌های پژوهشی، فعالیت‌های فناورانه، ثبت اختراعات و ارائه مدارک زبان معتبر داشته باشد.»

نظام آبادی با بیان اینکه ۵۰ درصد ارزش نمره مصاحبه است ادامه داد: «۲۰ نمره بر اساس سوابق علمی و پژوهشی و ۳۰ نمره بر اساس میزان پاسخگویی و توانایی افراد در ارائه مطالب و تسلط به زبان خارجی است.»

وی بر لزوم اطلاع‌رسانی شفاف، سریع و همکاری کلیه واحدهای استان با کلیه امکانات ارتباطی مختلف تاکید کرد.

پنجشنبه 1 تير 1396  9:36:3

آخرين تاريخ بازديد : سه شنبه 28 شهريور 1396  9:59:6