بیانیه روزجهانی قدس دانشگاه های آزاد اسلامی استان مرکزی

وَ إِنِ‌ اسْتَنْصَرُوکُمْ‌ فِی‌ الدِّینِ‌ فَعَلَیْکُمُ‌ النَّصْرُ(انفال/72)

اگر در (حفظ) دین (خود) از شما یاری طلبند، بر شماست که آنها را یاری کنید

پیامبر(صلی الله علیه وآله) فرمود: «مَنْ سَمِعَ رَجُلاً یُنادی یا لَلْمُسْلِمِینَ فَلَمْ یُجِبْهُ فَلَیْسَ بمُسْلِم»؛

(کسی که صدای انسانی را بشنود که فریاد می زند: ای مسلمانان به دادم برسید و کمکم کنید، کسی که این فریاد را بشنود و پاسخ نگوید و کمکش نکند، مسلمان نیست).( کافی، ج 2، ص 164)

مقام معظم رهبری:

"روز قدس یکی از جلوه های حقیقی اتحاد و انسجام دنیای اسلام است"

جامعه دانشگاهی ایران، خصوصا مسئولین، استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی به عنوان طلیعه داران قشر آگاه، استعمار ستیز و عدالتخواه، همگام با سایر اقشار مردم استان مرکزی در راهپیمایی بزرگ و با شکوه روز قدس شرکت نموده و ضمن ابراز خشم و نفرت خود از استکبار جهانی واسرائیل غاصب  با فریادهای مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل از مبارزات حق طلبانه مردم مظلوم فلسطین حمایت خواهند کرد.

به گزارش خبرنگار آنا به نقل ازاداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اراک ، دانشگاه های آزاد اسلامی استان مرکزی به مناسبت فرارسیدن روز جهانی قدس بیانیه ای صادر کرد. در بخش هایی از این بیانیه تاکید شده است:

جهان اسلام بار دیگر در آخرین جمعه ماه مبارک رمضان (روز قدس)که با ابتکار خلاقانه و هوشمندانه حضرت امام خمینی (ره) برای حل مسئله فلسطین و زنده نگه داشتن عشق به مسجدالاقصی است، در روز جمعه 2تیرماه 96 حضوری حماسی و مشارکتی فعال و فراگیر خواهند داشت.

متن کامل بیانیه بدین شرح است:

بیش از نیم قرن از تجاوز به سرزمین قدس شریف و آوارگی  مردم مظلوم فلسطین می گذرد و صهیونیست های غاصب سرمست از کمکهای مادی و معنوی حامیان خویش همچنان به کشتار جمعی مردم بی‌گناه به خصوص زنان و کودکان فلسطینی مشغول هستند. رفتاری که دیروز نازی ها کردند امروز صهیونیست های غاصب به کمک اروپا و آمریکا با مردم فلسطین انجام می دهند.

امروز بیش از هر زمانی صدای مظلومیت مسجدالاقصی از گلوی مسلمانان مظلوم فلسطین به گوش می رسد. متاسفانه ضعف و کوتاهی دولت های مسلمان به ویژه سرسپردگی برخی دولت های منطقه باعث شده تا علیرغم وجود بسیاری از منابع معنوی و مالی نتوانند ریشه این جرثومه فساد را بخشکانند. بدیهی است این امر محقق نمی شود مگر اینکه تمام دولت های اسلامی با عزم راسخ انتفاضه مردم مظلوم و ستمدیده فلسطین را یاری و آنها را مساعدت همه جانبه نمایند.

جامعه دانشگاهی ایران، خصوصا مسئولین، استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه های آزاد اسلامی استان مرکزی به عنوان طلیعه داران قشر آگاه، استعمار ستیز و عدالتخواه، همگام با سایر اقشار مردم در استان مرکزی در راهپیمایی بزرگ و با شکوه روز قدس شرکت نموده وخشم و نفرت خود را از جنایات رژیم صهیونیستی با فریادهای مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل غاصب از مبارزات حق طلبانه مردم مظلوم فلسطین حمایت خواهند کرد.

باشد تا در سایه الطاف بی دریغ پروردگار، دعای خیر حضرت بقیه الله (عج) و رهنمودها و رهبری مقام عظمای ولایت روزی فرا رسد که ریشه ظلم و بیداد این دشمنان بشریت در تمامی دنیا خشکانیده شود و بزودی شاهد برپایی حکومت جهانی عدل الهی باشیم.

انشاالله…

پنجشنبه 1 تير 1396  9:32:34