پذیرش دانشجو در۹۲رشته -گرایش مقطع کارشناسی ارشد واحداراک

به نقل از اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی اراک ،دکتر ذبیح پیرانی معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک  از آغاز پذیرش دانشجو در ۹۲ رشته گرایش مقطع کارشناسی ارشد در این واحد خبر داد.

به گزارش خبرنگار آنا، دکتر ذبیح پیرانی اظهار کرد: «با توجه به شروع انتخاب رشته کارشناسی ارشد سال ۹۶، داوطلبان می‌توانند از ساعت ۱۶ امروز پنجشنبه ۱ تیر تا پایان روز شنبه ۱۰ تیر به پایگاه ثبت‌نام الکترونیکی مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی به نشانی www.azmoon.org برای انتخاب رشته در دانشگاه آزاد اسلامی با استفاده از کد دسترسی مندرج در کارنامه اعلام نتایج اولیه آزمون به طور مجزا اقدام کنند.

معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک  خاطرنشان کرد: «دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک با دارا بودن فضای آموزشی  وپژهشی استاندارد و بروز، استادان مجرب، بهترین و مجهزترین امکانات آزمایشگاهی و کارگاهی و کتابخانه و سالن مطالعه مجهز،  امکان ادامه تحصیل در مقطع دکتری تخصصی، بهترین و مجهزترین سالن های ورزشی،  پرداخت تسهیلات بلندمدت وکوتاه مدت، تخصیص تخفیف ویژه به دانشجویان ممتاز، امکان تقسیط شهریه وامکانات رفاهی و خوابگاهی از ظرفیت مناسبی برای پذیرش داوطلبان در این مقطع تحصیلی برخوردار است.»

رشته های ارشد در دانشکده ها به شرح ذیل می باشد؛

پنجشنبه 1 تير 1396  9:21:7